Forestil dig, hvor befriende det må være at kunne skifte program eller justere lydstyrke ved at bruge din smartphone. Eller at kunne give en mikrofon til taleren, så du kan høre hvert ord klart og tydeligt.

Signia myHearing App.

Med dine nye høreapparater fra Signia kan du nu opleve meget mere end blot den bedste høreapparatteknologi. Du får også vejledning af højeste kvalitet takket være den revolutionerende myHearing App, som er udviklet af vores audiologiske eksperter. Med den kan du blive en erfaren høreapparatbruger på ganske kort tid..

Appen giver dig alle de værktøjer, du og din høreklinik har brug for til at hjælpe dig gennem en vellykket afprøvning af de nye høreapparater: guidet assistance, følg med i dine fremskridt med høreapparaterne og ’CareChat’-kommunikationskanaler, hvor du kan tale direkte med din høreklinik, uanset hvor du er.

 

 

 

 

 

Læs mere om myHearing App
TeleCare_smartphone_950x1100px

myControl App. En god lytteoplevelse er lige blevet bedre.

Sammen med myControl App giver Pure 13 BT dig en hørelse, der er bedre end normalt, og som er skræddersyet til din individuelle livsstil. Appen gør mere end blot at give dig adgang til direkte streaming. Den sender også oplysninger til dine høreapparater for at sikre den bedst mulige hørelse, mens du er på farten. På den måde kan du slappe af og føle dig sikker.

 

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Download myControl App

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

easyTek App: Mere diskret, mere behagelig og med flere muligheder.

easyTek App giver dig flere funktioner og tilføjer samtidig diskretion til din daglige betjening. easyTek App har flere funktioner end easyTek. Du kan se status for dine høreapparater på skærmen på din egen smartphone, streame lyd fra audiokilder eller bruge telefonen som en fjernbetjening. Og da du kan foretage alle indstillinger med din smartphone, ser det ud som om, du tjekker sms’er, når du i virkeligheden ændrer indstillinger på dine høreapparater.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_da_300px

google-play-badge_da_300px

touchControl App: Diskret betjening lige ved hånden

Den gratis touchControl App™ giver dig nem og diskret betjening af dine høreapparater. Du bruger din smartphone til at ændre lydstyrken, skifte lytteprogram eller ændre bas og diskantforstærkning.

touchControl-App_icon_950x700px

Download touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_da_300px

google-play-badge_da_300px

Høretest app: Hjælper dig med at vurdere, om du har en hørenedsættelse.

Høretesten er lavet af vores audiologiske eksperter og kan bruges til at vurdere, om du har en hørenedsættelse. Appen er gennemtestet for at sikre, at resultatet bliver så nøjagtig som muligt.

Høretesten kan ikke erstatte en rigtig høretest udført af specialuddannet personale. Vi anbefaler, at du bruger resultatet som en vejledende test og som udgangspunkt for en nærmere vurdering af din hørelse af specialuddannet personale.

Testen fungerer uafhængigt af sprog, så det er ligegyldigt, hvilket sprog der anvendes til testen.

Høretesten vurderer hvor godt du opfatter ord i baggrundsstøj. Det er baseret på viden om, at personer med hørenedsættelse har sværere ved at forstå tale i støjende omgivelser, f. eks på restauranter eller togstationer.

 

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Download Høretest App

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_da_300px

google-play-badge_da_300px