X
header one

Forestil dig, hvor befriende det må være at kunne skifte program eller justere lydstyrke ved at bruge din smartphone. Eller at kunne give en mikrofon til taleren, så du kan høre hvert ord klart og tydeligt.

Oversigt over apps fra Signia

myControl App

Fuld kontrol over dine høreapparater

Den gratis myControl App giver dig fuld kontrol over dine høreapparater direkte i din smartphone. Med appen  kan du ændre lydstyrken, skifte lytteprogram eller indstille forbindelsen imellem dine høreapparater og din smartphone, så det passer til dine ønsker.

Download myControl App

myHearing App

Bliv fortrolig med dine nye høreapparater så hurtig som mulig.

myHearing App giver dig adgang til et helt bibliotek over hjælpeværktøjer og videoer, ligesom Appen hjælper dig med at få en god start på det nye liv med høreapparater. Gode råd, tips og tricks finder du let på Appen, så du hurtigt bliver fortrolig med dine nye høreapparater.

Din hørespecialist kan altid hjælpe dig.

Læs mere om myHearing App
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_1248x800px

easyTek App: Mere diskret, mere behagelig og med flere muligheder.

easyTek App giver dig flere funktioner og tilføjer samtidig diskretion til din daglige betjening. easyTek App har flere funktioner end easyTek. Du kan se status for dine høreapparater på skærmen på din egen smartphone, streame lyd fra audiokilder eller bruge telefonen som en fjernbetjening. Og da du kan foretage alle indstillinger med din smartphone, ser det ud som om, du tjekker sms’er, når du i virkeligheden ændrer indstillinger på dine høreapparater.

easyTek_easyTek-App_icon_950x700px

Download easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_da_300px

google-play-badge_da_300px

touchControl App: Diskret betjening lige ved hånden

Den gratis touchControl App™ giver dig nem og diskret betjening af dine høreapparater. Du bruger din smartphone til at ændre lydstyrken, skifte lytteprogram eller ændre bas og diskantforstærkning.

touchControl-App_icon_950x700px

Download touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_da_300px

google-play-badge_da_300px

Høretest app: Hjælper dig med at vurdere, om du har en hørenedsættelse.

Høretesten er lavet af vores audiologiske eksperter og kan bruges til at vurdere, om du har en hørenedsættelse. Appen er gennemtestet for at sikre, at resultatet bliver så nøjagtig som muligt.

Høretesten kan ikke erstatte en rigtig høretest udført af specialuddannet personale. Vi anbefaler, at du bruger resultatet som en vejledende test og som udgangspunkt for en nærmere vurdering af din hørelse af specialuddannet personale.

Testen fungerer uafhængigt af sprog, så det er ligegyldigt, hvilket sprog der anvendes til testen.

Høretesten vurderer hvor godt du opfatter ord i baggrundsstøj. Det er baseret på viden om, at personer med hørenedsættelse har sværere ved at forstå tale i støjende omgivelser, f. eks på restauranter eller togstationer.

 

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Download Høretest App

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_da_300px

google-play-badge_da_300px