X
2015-11-26

Spørgsmål & svar

På hvilket måde adskiller Signia sig fra Siemens brandet?

Hvor længe vil Siemens brandet eksistere i høreapparatindustrien?

Sivantos har indgået aftale med Siemens om fremadrettet at anvende Siemens brandet i udviklingen, markedsføringen og salget af høreapparater for en periode. Derfor kan og vil Siemens brandet fortsat blive anvendt af Sivantos i de kommende år.

 

På hvilket måde adskiller Signia sig fra Siemens brandet?

Signia bygger på den erfaring og alle de værdier, vi har udviklet gennem årene.

 

Hvilken relation har Siemens brandet og Signia til hinanden?

Signia vil være vores nye produktbrand, som vi vil bruge side om side med det kendte Siemens brand i de kommende år. Ved at anvende begge brands på vores produkter og i vores markedsføring, kan vi udnytte det bedste fra begge brands. På den ene side kan vi fortsat drage fordel af kendskabet til navnet Siemens, og på den anden side vil Signia gøre det muligt at kommunikere på ny måde og appellere mere bredt.

 

Hvad vil ændre sig for samarbejdspartnerne, når Siemens ikke længere eksisterer som produkt brand?

Sivantos afsluttede regnskabsåret 2015 med den mest højeste omsætning i firmaets historie. Selv om firmanavnet har ændret sig, har markedets accept af vores produkter og tjenester været usædvanlig god. I løbet af det sidste år har Sivantos investeret kraftigt i produktudvikling og i optimering af vores produktionsapparat samt i salg og marketing. Vi vil blive ved med at investere i disse områder, så Signia brandet fremover vil være i stand til at levere innovative produkter og excellent service til vores samarbejdspartnere og deres kunder.

 

Hvad vil ændre sig for dig, når Siemens ikke længere eksisterer som produkt brand?

Hvad gælder teknologisk udvikling, kvalitet, garantier, reparationer, service og support, er der intet der vil ændre sig. Vores mål med Signia er især at henvende os til et bredere kundesegment igennem online og sociale medier, der appellerer til et bredere publikum.