X
2017-09-27

Den nye myControl-app: Tag kontrol over din hørelse.

Den nye myControl-app er udviklet til Pure 13 BT høreapparater og giver en optimal individuel høreoplevelse, så du kan fokusere på det, der er vigtigt, uanset hvad du laver.

Uanset om du arbejder, shopper eller er på restaurant kan det være trættende at føre samtaler i områder, hvor der er meget støj eller hvor mange mennesker taler samtidig. Selv mennesker uden høretab kender til dette. Pure 13 BT høreapparaterne giver en helt ubesværet hørelse, der er skræddersyet til din personlige livsstil.

Den nye myControl App fungerer som en praktisk fjernbetjening på din smartphone, så du nemt og hurtigt kan ændre lydstyrke, vælge lytteprogram eller skifte de advarselstoner, der lyder, når du justerer indstillinger i dine høreapparater. Du kan også indstille høreapparaterne efter dine helt egne ønsker ved bl.a. at lave en individuel justering af lydstyrken i henholdsvis venstre og højre øre, valgfri meddelelseslyd samt valg af intervaller af signal for lavt batteriniveau.

Det første høreapparat i verden, der tilpasser sig dine bevægelser

Som beskrevet i et tidligere indlæg på bloggen giver Pure 13 BT dig den bedst mulige hørelse – uanset om du bevæger dig eller står stille. Som det første høreapparat i verden bruger Pure 13 BT bevægelsessensorerne i iPhone eller iPad til at vælge den bedste lydindstilling; læs mere her.

Læs mere på vores hjemmeside om Apps