X
2017-01-26

Et bredt udvalg af tilbehør til dit høreapparat

Uanset om du foretrækker, at fjernstyre dine indstillinger eller streame lyden direkte, så gør vores brede udvalg af praktisk, stilrent og brugervenligt tilbehør din hverdag mere enkel. Læs mere her!

Som en nyttig ekstra hjælp fås der forskelligt udstyr til høreapparaterne.

Den eksterne VoiceLink-mikrofon er en ideel løsning til vanskelige lyttesituationer, som for eksempel større møder. Du kan forbinde den trådløst via easyTek-streameren (indsæt link til easyTek blogpost) og streame talerens stemme direkte til høreapparatet.

Den elegante easyPocket-fjernbetjening med de store knapper og det letlæselige display gør det muligt at styre og justere høreapparatets funktioner mere diskret end nogensinde før. Og høreapparatet kan oplades, både når du hviler, og når du er på farten.

eCharger-opladeren genoplader og affugter høreapparatet i løbet af natten, så du ikke behøver at tænke på at udskifte batterierne, og den valgfrie biloplader gør det muligt at tage eCharger med, når du rejser, så du kan oplade dine batterier, lige meget hvor du tager hen.

Tilbehøret kan bruges med praktisk talt alle Signia-høreapparater, afhængigt af modellen. Få yderligere oplysninger ved at besøge https://www.signia-hearing.dk/apps-and-accessories/