X
Under overskriften “Hør fremtiden ...og forbered dig på den”, sætter Verdens Høredag 2018 fokus på, hvor vigtigt det er at identificere høreproblemer tidligt og gøre noget ved dem.
2018-03-03

Verdens Høredag gør opmærksom på stigningen i antal personer med høreproblemer.

Under overskriften “Hør fremtiden ...og forbered dig på den”, sætter Verdens Høredag 2018 fokus på, hvor vigtigt det er at identificere høreproblemer tidligt og gøre noget ved dem.

I dag, den 3. marts, er det Verdens Høredag. Vidste du at antallet af personer med høreproblemer stiger? World Health Organization, WHO, opgør antallet af personer med høreproblemer til mere end 466 millioner personer og i 2050 vil næsten hver 10. person have en hørenedsættelse. Det skyldes ikke blot at vi lever længere, men mange vil have et høreproblem i en yngre alder end vores forældre eller bedsteforældre.

Under temaet ”Hør fremtiden…og forbered dig på den” sætter Verdens Høredag fokus på, hvor vigtigt det er at blive opmærksom på høreproblemer og mindske virkningen af høreproblemer. Hvis du ofte beder folk om at gentage, hvad de lige har sagt, hvis du ikke rigtig har forstået, hvad der blev sagt, hvis du har en ringetone (tinnitus) i øret eller hvis folk siger, at du taler meget højt, så kan du have en hørenedsættelse.

Hvad kan du gøre? Undgå situationer med meget støj og få lavet en høreprøve er nogle af de bedste måder til at undgå, at hørelsen hurtigt forværres. Det tager kun et par minutter at lave vores Signia høretest, klik her.

Testen kan give et fingerpeg om høreapparater måske kan forbedre din hørelse. Hvis du har et høretab, kan tilpasning med høreapparater være med til at forsinke muligt kognitivt forfald og gøre dig mindre afhængig af andre personer. Det er derfor vigtigt, at du bliver opmærksom på eventuelle høreproblemer så tidligt som muligt og gøre noget ved dem. Du kan finde den nærmeste Signia Nx-høreklinik ved at klikke her.

Personalet på høreklinikken vil hjælpe dig med at komme videre i processen omkring mulig tilpasning med høreapparater. Og de vil rådgive dig om den bedste løsning for dit høreproblem. Signia har en lang række høreløsninger, som kan hjælpe dig: lige fra de mindste i-øret høreapparater til diskrete elegante bag-øret apparater,som kan streame telefonopkald, musik og lyd fra TV direkte i dine ører. For flere informationer om moderne høreapparater og tilbehør se her www.signia.dk.