X
What do a stylish appearance, portable rechargeability and Own Voice Processing have in common when it comes to hearing aids? Signia Styletto!
2018-11-09

Styletto.
Revolutionerende design og enestående lyd.

Det er med stor stolthed, at vi i dag kan præsentere Styletto. Med sit elegante og enkle design, appellerer Styletto til dig, der har sans for detaljen og behov for det bedste.

Høreapparater som mode-objekt er endnu et område, der er stort set uudforsket. Når der skal vælges mellem ydeevne og æstetik, vælger producenterne ofte den praktiske model – til stor utilfredshed for mange af de personer, der lider af et høretab.

De ønsker nemlig et høreapparat, der udover at være behageligt at have på, også er pænt at kigge på. Med de modeller, der hidtil har været tilgængelige på markedet, er der mange personer, der foretrækker ikke at bruge høreapparater på grund af, hvordan de ser ud og føles. De tilgængelige modeller er ikke i overensstemmelse med deres selvbillede og livsstil.

Styletto HEARWEAR
Andre medicinske hjælpemidler, som fx briller er blevet en del af folks liv, og med Styletto hearwear ønsker Signia det samme koncept. Ved at kombinere mode og funktionalitet er Signia lykkedes med at skabe et revolutionerende og elegant design.

Signia har skabt Styletto, der udover at afhjælpe et høretab også tilbyder friheden i at kunne udtrykke sin personlige stil på lige fod med briller. Alle fortjener at føle sig godt tilpas med deres udseende – Styletto gør dette til en realitet.

Når godt design betyder alt
Styletto er elegant og slankt takket være et nyt genopladeligt litium-ion-batteri i aflangt design. Dermed har Signia også lagt navn til en helt ny type af høreapparater, nemlig SLIM-RIC (Slim Lithium-Ion-Module-Receiver-In-Ear).

Mikrofonåbningerne er gjort mindre synlige og trykknapperne er fjernet – alt sammen for at skabe et endnu mere strømlinet og elegant design.

Friheden til et liv på farten
Den medfølgende oplader i kompakt design er lige til at have med, når du er på farten.

Det integrerede batteri i opladeren sørger for fire dages brug af Styletto uden tilslutning til en strømkilde. Så har du friheden til at leve det liv, du vil – når du vil.

Få den mest naturlige hørelse
Styletto er udstyret med Nx-platform, som gør, at du vil opleve din egen stemme som naturlig ved hjælp af den unikke OVP-teknologi (Own Voice Processing), som kun findes i Signias Nx-høreapparater.

En naturlig egen stemme er vigtig for accepten af og vedvarende brug af høreapparater.
Vigtigst af alt gør Styletto, at du vil få lettere ved at høre tale i støj – hvilket ofte er den største udfordring, hvis man har en hørenedsættelse.

Unikke terapier, der giver varig lindring
Med Styletto kan du få lindring af din tinnitus med Signias tinnitus-terapisignaler som støj- og bølgelyde. Styletto har desuden indbygget Notch Therapy, der kan mindske effekten af tonal tinnitus og endog få den til at forsvinde fuldstændigt.

Diskret betjening lige ved hånden
touchControl App™ giver dig nem og diskret betjening af Styletto via din smartphone. Brug den til at justere lydstyrken, skifte lytteprogram eller ændre bas- og diskantforstærkning.

Eller brug en miniPocket™ – den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone, men alligevel ønsker diskret justering af Styletto.

Find en høreklinik nær dig, hvor du kan prøve Styletto.

Læs mere om Styletto her!