X
Signa har introduceret en række tilbehør, der gør det nemmere for personer med høreapparater at høre fjernsyn. Med et par enkle trin kan du blive forbundet til dit fjernsyn og modtage en krystalklar lyd i dine høreapparater.
2019-05-23

Tags

Nyd fjernsynet med høreapparater

Signa har introduceret en række tilbehør, der gør det nemmere for personer med høreapparater at høre  fjernsyn. Undertekster er ikke altid nødvendige, hvis Bluetooth eller audiostreaming er muligt. Med et par enkle trin kan du blive forbundet til dit fjernsyn og modtage en krystalklar lyd i dine høreapparater.

StreamLine TV

StreamLine TV kan bruges sammen med vores Bluetooth-høreapparater og kan tilsluttes med flere forbindelsesmuligheder, så du kan bruge den næsten uanset hvilken slags fjernsyn, du har. Hvis du bruger myControl App kan du endda skifte indstillinger via telefonen som fx lydstyrken. Ledninger er ikke nødvendige, og du kan frit bevæge dig rundt, mens du lytter til lyden fra fjernsynet.

YouTube-video som vejledning

Ideen om at tilføje mere tilbehør til dine høreapparater kan lyde skræmmende, hvis du ikke er specielt teknisk indstillet. Der er dog mange videoer på YouTube, som du kan bruge til at hjælpe dig med en bedre forståelse af, hvordan vores tilbehør fungerer. De kan lede dig gennem opsætningsprocessen trin for trin. Besøg vores hjemmeside, hvor du kan se alt vores tilbehør og besøg derefter vores YouTube-kanal, hvor du kan se, hvordan alle produkterne virker.

easyTek App

easyTek App er en af de smarteste måder hvorpå du kan forbinde dine høreapparater til fjernsynet. På Signas YouTube-kanal kan du finde en trin-for-trin-vejledning, der hjælper dig med at tilslutte dine høreapparater til fjernsynet ved hjælp af en TV-transmitter. Videoen viser, hvordan du opretter forbindelse til easyTek-enheden. Når enheden er tilsluttet, kan du bruge appen til at justere lydstyrkeindstillingerne via din telefon. Du kan endda bruge appen som fjernbetjening.

Hvis du ønsker at vide mere, om hvordan dette tilbehør virker, kan du tjekke hele spillelisten på YouTube. Der er videoer om alle aspekter af Signa-tilbehøret, der er beregnet til at se fjernsyn med høreapparater. Du kan lære, hvordan hvert aspekt af easyTek opsættes med korte, letforståelige videoer, der leder dig gennem hele processen. Du slipper dermed for komplicerede brugsanvisninger og kan i stedet bruge denne visuelle vejledning til at arbejde dig gennem installationsprocessen.

Tilslutning af høreapparater til Apple TV

Du kan også tilslutte dine høreapparater til fjernsynet via Apple TV, som giver dig mulighed for at se et bredt udvalg af programmer, som du ikke ville kunne få adgang til med en traditionel ledning. YouTube-videoer kan hjælpe dig med at tilslutte dine høreapparater til enheden, uanset hvilken type høreapparater, du bruger. I dag er der mange høreapparater, der er fremstilt til at arbejde specifikt med iPhone. Brug vores YouTube-videoer til at lære mere om alle de hjælpsomme funktioner, du kan få adgang til, hvis du parrer din iPhone med den sidste nye høreapparatteknologi.

Bare fordi du bruger høreapparater, betyder det ikke, at du behøver gå glip af alle de medier, som dine venner og familie nyder godt af. Signia høreapparater og deres tilbehør er specielt fremstillet til at fungere med den sidste nye teknologi, så du aldrig behøver at gå glip af noget på grund af dine høreapparater. Vores YouTube-videoer gør denne nye teknologi let at forstå, også selvom du ikke er vant til at bruge en smartphone.

Hold dig opdateret - Tilmeld dig vores nyhedsbrev