X
Insio Nx er skræddersyet til brugere, der ønsker et diskret høreapparat, som samtidigt gengiver den naturlige måde at lytte på.
2018-12-06

Vi introducerer i-øret-høreapparater med Bluetooth-teknologi for bedste taleforståelse.

De nye Insio-høreapparater fra Signia gør brug af høreapparater enkel og bekymringsfri.

De nye Insio™-høreapparater fra Signia gør brug af høreapparater enkel og bekymringsfri. De er skræddersyet til dine ørers anatomi og høretab. De sidder diskret i øregangen, sådan at du kan fokusere på tiden, du bruger med dine nærmeste – uden at bekymre dig om dit høretab eller udseende.

Brugere af de nye Signia Insio-modeller kan nyde den mest naturlige lytteoplevelse. Du kan bruge høreapparaterne som trådløse hovedtelefoner og streame musik, TV-lyd og telefonsamtaler direkte ind i dine ører. Brug din smartphone eller en fjernbetjening til at justere lydstyrken, som du ønsker, mens du ser dit favoritprogram i fjernsynet eller snakker i telefon.

Den naturlige måde at lytte på

Insio tilbyder perfekt balanceret lyd. På grund af smarte funktioner og avancerede mikrofoner er det muligt for dig at høre tale i alle situationer. Høreapparaterne gengiver den naturlige måde, vi lokaliserer lyd på med fokus på samtalepartneren, men  filtrerer uønsket baggrundsstøj fra. Dette gør det lettere for dig at forstå din samtalepartner – selv i omgivelse med meget baggrundsstøj som fx en restaurant eller en konference.

Nyd høj streamingkvalitet fra alle Bluetooth-enheder

Med tilbehøret Signia StreamLine TV kan du nyde krystalklar lyd fra TV’et. Du kan også streame lyd direkte fra iPhone og andre Apple-enheder, eller bruge StreamLine Mic til at streame fra andre Bluetooth-aktiverede enheder. Med Insio kan du desuden nyde 4-i-1-oplevelsen fra Signia: Et par høreapparater, som leverer lydkvalitet, som naturen har til hensigt, mulighed for handsfree telefoni, et par trådløse stereohovedtelefoner med højeste streamingkvalitet og en ekstern mikrofon for den bedste taleforståelse i de mest udfordrende lyttemiljøer.

Enkel betjening

Via en trykknap kan du ændre lytteprogrammer eller justere volumen på dit Insio-apparat manuelt. Du kan også ændre indstillingerne eksternt med din smartphone via myControl App™. Ved hjælp af bevægelsesdata fra myControl App justeres indstillingerne automatisk og giver dig optimal hørelse – selv når du er på farten.

Insio håndterer de fleste typer af høretab – milde, moderate og kraftige – og giver dig som bruger en naturlig gengivelse af alle lyde. Find nærmeste høreklinik, så du kan opleve Insios fantastiske kombination af naturlig lyd, direkte streaming og perfekt pasform: signia-hearing.dk/hoereklinik-taet-pa-dig/