X
De nye Pure Charge&Go høreapparater fra Signia giver dig en helt naturlig lyd og så er de nemme at bruge i hverdagen.
2018-04-20

Vil du slippe for bøvlet med små batterier?

De nye Pure Charge&Go høreapparater bruger genopladelige batterier, så du helt kan slippe for at håndtere små batterier!

Pure Charge&Go bruger et trådløst og kontaktfrit system, hvor høreapparaterne blot skal anbringes i opladeren om natten; så er de klar til brug hele dagen.

Har du en travl hverdag? Er din weekend fuldt optaget af gode oplevelser i naturen eller hyggeligt samvær med familie og venner? Lytter du ofte til musik eller ser TV? Så kan du roligt regne med, at de nye Pure Charge&Go er noget for dig! Som navnet angiver, skal Pure Charge&Go oplades (charges) og så er de klar til brug.

Anbring blot høreapparaterne i opladeren om natten. Høreapparaterne slukker automatisk, når de sættes til opladning og tænder igen, når du tager dem ud af opladeren.

Hør din egen stemme helt naturligt

Høreapparaterne er så små, at de er så godt som usynlige bag øret. Pure Charge&Go er fuldautomatiske vidundere med en helt naturlig lydgengivelse, hvor der er fokus på vigtig tale og dæmpning af støj.

Signia Nx-høreapparater bruger det unikke OVP™-system (Own Voice Processing), hvor din stemme behandles uafhængigt af andre personers tale. Det giver en helt naturlig lydopfattelse af din egen stemme.

Samtidig vil Pure Charge&Go sikre, at du hører al tale klart og tydeligt. De retningsbestemte mikrofoner vil automatisk fokusere på den kraftigste taler, så du tydeligt hører, hvad der bliver sagt. Andre personers tale samt støj vil blive dæmpet helt automatisk. Det betyder, at du hører din samtalepartner tydeligt – selv i støjende omgivelser som på en restaurant eller til en familiefest.

Hightech-apparater med trådløs forbindelse

Med Pure Charge&Go får du trådløs Bluetooth-forbindelse direkte fra din mobiltelefon, TV eller musikanlæg til dine høreapparater.

Med vores myControl App™ bliver din smartphone omdannet til en diskret og smart fjernbetjening, så du let kan ændre lydstyrke eller skifte lytteprogram.

Med vores myHearing App kan du finde svar på oftest stillede spørgsmål eller få hjælp til at lære dine høreapparater bedre at kende. Og som noget helt nyt kan du efter aftale med din høreklinik få fjernjusteret dine høreapparater – uanset hvor du befinder dig*.

* Bemærk, at ikke alle høreapparater indeholder alle egenskaber. Personalet i din høreklinik vil hjælpe dig med oplysninger om, hvad dine høreapparater kan, og hvilke features høreapparater indeholder.