X
De nyeste Silk-høreapparater fra Signia giver dig roen i at vide, at ingen vil lægge mærke til, at du har dem på.
2018-05-28

Signia Silk Nx – når høreapparatet ikke må ses

De nyeste Silk-høreapparater fra Signia giver dig roen I at vide, at ingen vil lægge mærke til, at du har dem på.

Hvis du overvejer at bruge høreapparater for første gang, er det helt normalt at føle sig usikker på, om nogen vil se dine høreapparater. Denne usikkerhed kan føre til, at nogle vælger ikke at gøre noget ved deres høretab. Men det skal være slut nu!

Signia introducerer nemlig de mest sofistikerede høreapparater, der kombinerer den fantastiske lyd med stor diskretion.

Tag dem på, og så afsted!
Som et af verdens mindste høreapparater er Silk Nx fra Signia klar til brug med det samme takket være de super bløde silikonepropper, Click Sleeves. Propperne skal blot klikkes på høreapparaterne, så er de klar til brug. Du slipper for både aftryk og ventetid. Propperne former sig efter enhver øregang, så du skal blot sætte høreapparaterne i ørerne, så kan du forlade høreklinikken med dem på.

Den mest naturlige lytteoplevelse
I modsætning til høreapparater, der sidder bag ørene, modtager mikrofonerne i Silk Nx lyden i øregangen. Det betyder, at du kan foretage telefonsamtaler og lytte til musik, som du er vant til, helt naturligt. Du kan endda bruge hovedtelefoner, der sidder uden på øret.

Silk Nx er kompatible med vores touchControl App, så du nemt og diskret kan fjernbetjene dine høreapparater med nogle få tryk på din smartphone.

CROS Silk – hvis du er døv på det ene øre
Silk Nx findes også til dig, der slet ikke kan høre på det ene øre. Det nye CROS Silk modtager lyd på den side og sender den til et høreapparat på den anden side. Formålet er at reducere hovedets skyggevirkning, så brugeren kan opfatte lyde fra begge sider i det ”funktionelle” øre.