X
SPEECH fremhæver tale i enhver lyttesituation.Tre nøgleteknologier styres samtidig: støjdæmpning, retningsvirkning og forstærkning
2016-05-17

SPEECH fremhæver tale i enhver situation

primax giver ubesværet hørelse og reducerer din lytteindsats

Det kan være svært at forstå, hvad der siges i højtaleren på togstationen, at lytte til en telefonsamtale med en dårlig forbindelse eller snakke med en ven til en fest, hvor mange andre mennesker taler samtidigt.

Det er måske muligt at høre, at der bliver sagt noget, men det er svært at forstå, hvad der bliver sagt. I sådanne situationer er det anstrengende at lytte. For personer med nedsat hørelse kræver det ekstra koncentration og energi at forstå tale i svære lyttesituationer.

Hjertet i Signia høreapparater
Den nye SPEECH-funktion, der er hjertet i alle nye Signia høreapparater, løser disse problemer effektivt. SPEECH fremhæver den ønskede taler og reducerer baggrundsstøj og andre personers tale, så du oplever fremragende taleforståelse og en enestående lydkvalitet.

På denne måde giver Signia høreapparater ubesværet hørelse og reducerer lytteindsatsen i alle situationer.

SPEECH: Tre nøgleteknologier til ubesværet hørelse
Lytteindsatsen reduceres, når taleforståelsen gøres tydeligere. SPEECH organiserer alle funktioner i de nye Signia høreapparater efter de lyde, du oplever i den hverdag.

Dette opnås ved at bruge tre vigtige funktioner samtidigt:
Støjdæmpning, retningsvirkning og forstærkning.

Du kan læse mere om SPEECH her

SPEECH-950x600px

(Klik for at se det i større format)