X
2017-06-29

Hørelse i verdensklasse med direkte forbindelse til iPhone og TV.

Det første høreapparat i verden, der tilpasser sig dine bevægelser.

Når det kommer til høreapparater, er du ikke længere tvunget til at gå på kompromis. Signia Pure 13 BT er udviklet til brug sammen med din iPhone. Du får hørelse i verdensklasse og direkte streaming fra iPhone og TV samt den bedste mest personlig service fra din høreklinik via TeleCare og myHearing App. Med Pure 13 BT er dine ører forbundet til dine omgivelser, til hinanden, til din iPhone og til din høreklinik.

Det første høreapparat i verden, der tilpasser sig dine bevægelser

Pure 13 BT er det første høreapparat i verden, der kan registrere dine bevægelser, så du hører alt, hvad der er vigtigt at høre. De nye Signia Pure 13 BT høreapparater indstiller sig helt automatisk efter, om du står stille, går på gaden eller kører i bil.

 

Pure 13 BT giver dig optimal taleforståelse i alle situationer. Og Signias myHearing App hjælper dig til at vænne dig til dine nye høreapparater. Du kan følge særlige lytteøvelser, orientere dig i brugermanualen og kontakte din høreklinik, mens du er på farten.

Signia Pure 13 BT giver dig:

  • Ubesværet hørelse, uanset om du slapper af eller er på farten.
  • Direkte streaming i HD-lydkvalitet fra din iPhone og alle nye TV-modeller
  • Den højeste standard inden for personlig fjernbetjent hørepleje med myHearing App

Hold øje med en række artikler om de nye Pure 13 BT, myHearing App og Streamline TV-tilbehøret til brug for direkte streaming af TV-lyd i højkvalitet.

Læs mere om Pure 13 BT.