X
Med StreamLine Mic bliver dine Signia Nx-høreapparater mere end blot høreapparater. Det er nu muligt, at omdanne dine Signia Nx-høreapparater til trådløse hovedtelefoner og streame lyd direkte fra enhver enhed, der understøtter Bluetooth – som fx smartphones, tablets og TV.
2018-05-03

Gør dine høreapparater til trådløse høretelefoner

Med den nye StreamLine Mic bliver dine Signia Nx-høreapparater mere end blot høreapparater.

Indtil nu har direkte streaming til høreapparater været forbeholdt brugere af visse mærker af smartphones. Med den nye StreamLine Mic er det nu muligt at omdanne dine Signia Nx-høreapparater til trådløse hovedtelefoner og streame lyd direkte fra en lang række enheder, der understøtter Bluetooth – som fx smartphones og tablets.

Streaming af telefonopkald
Du kan streame telefon- eller onlineopkald via Bluetooth direkte til høreapparaterne, hvilket er en fordel, når du fx kører i bil. Og du kan endda modtage opkaldene helt uden at tage din telefon op af lommen.

Selv mens du streamer lyd fra din smartphone, kan du modtage opkald uden at skulle slukke for musikken manuelt. Nemmere bliver det vist ikke! Samtalen bliver selvfølgelig streamet til begge dine ører, hvilket hjælper til at give den bedste lyd og forståelse.

En hjælper i støjende situationer
Høreapparatbrugere kæmper ofte med at høre klart i situationer med mange folk samlet – fx til møder, konferencer, forelæsninger og familiefester.

StremLine Mics fjernmikrofon-funktion gør det muligt at streame en talers stemme direkte til høreapparaterne på en afstand op til 20 meter. Resultatet bliver, at du kan høre talerens stemme så klart, som hvis han eller hun stod ved siden af dig.

Find nærmeste forhandler her