X
Høreapparatet ’Styletto Connect’ har vundet den prestigefyldte pris for sit attraktive og elegante design.
2019-04-10

Styletto Connect vinder Red Dot Award

Høreapparatet ’Styletto Connect’ har vundet den prestigefyldte pris for sit attraktive og elegante design. Prisen understreger netop det stilskifte, som Signia forsøger at skabe inden for høreapparatdesign.

Styletto Connect giver ikke kun den mest naturlige lytteoplevelse. Høreapparaterne tilbyder også et elegant og revolutionerende design, der netop er blevet hædret med designprisen ’Red Dot Award’, der uddeles hvert år til produkter med design af højeste kvalitet. Denne anerkendelse følger i kølvandet prisen ’Gold Award’, som Styletto Connect vandt ved iF Design Awards 2019.

“Vi er begejstret over at være blevet tildelt en så prestigefyldt pris og hæder for vores seneste ikoniske innovation, Styletto, nu for anden gang i træk, da vi lige har modtaget iF Design Award også”, siger Chief Marketing Officer Maarten Barmentlo.

“Denne internationale anerkendelse af topdesign inden for høreapparater er vigtigt for os, da vi tror på, at ved at kombinere den mest avancerede høreapparatteknologi med det mest ønskværdige design hjælper vi med at bekæmpe de stigma der kan være forbundet med brugen af høreapparater.”

Designet til at gøre forskellen

Personlig stil er en vigtig faktor i meget af det, vi gør. Vi klæder os i overensstemmelse med vores personlige præferencer, og vi forventer også, at visse medicinske produkter, som fx briller, skal være i overensstemmelse med vores stil. Så hvorfor skulle det være anderledes med høreapparater?

Derfor er designet af ​​nye høreapparater også en vigtig faktor for Signia, da de har udviklet sig til at være meget mere end blot medicinsk udstyr. Nutidens høreapparater er højteknologiske enheder, som hver dag bæres af mennesker med høretab og gør dem i stand til at forblive forbundet med verden omkring sig.

Styletto Connect kombinerer disse teknologiske fordele med et slankt og elegant design, der er bygget op om et revolutionerende slankt batteri. Det er dermed fortid for høreapparater, der skulle have den genkendelige afrundede form for at kunne rumme det traditionelle knapcelle-batteri.

Styletto Connects elegante design gør disse genopladelige høreapparater til stilfuldt HEARWEAR – til dig med sans for detaljen og behov for det bedste.

Opladning på farten giver fuld fleksibilitet

Den medfølgende oplader er udført i et elegant, kompakt design og er lige til at have med i bukselommen eller i tasken, når du er på farten. Status-LED’er giver nem oversigt over lade- og batteristatus.

Den indbyggede powerbank i opladeren sikrer fire dages brug af Styletto Connect uden tilslutning til en strømkilde, og kun 30 minutters hurtigladning giver fem timers yderligere brug.

Dit trådløse headset

Styletto Connect kan forbindes trådløst til iPhone, så du får lyden fra telefonopkald og medielyd direkte i dine apparater. Hvis du har en Android-smartphone, skal tilbehøret StreamLine Mic benyttes.

Med StreamLine TV kan du nemt følge med i udsendelserne i fjernsynet, da den sender lyden fra dit TV i Dolby Stereo-kvalitet direkte til dine Styletto Connect. Så kan du høre lyden i den styrke, som du har behov for, uden at den påvirker de andre i stuen.

Den mest naturlige lyd

Med den nyeste Nx-teknologi i Styletto Connect får du den mest naturlige lyd med klar taleforståelse i støjende omgivelser og en naturlig lyd af din egen stemme takket være det unikke OVP-system fra Signia (OVP = Own Voice Processing).

Hvis du ønsker at prøve vores prisvindende Styletto Connect, kan du finde nærmeste høreklinik her.

Fakta om Red Dot Award

Red Dot Award er en af de mest anerkendte internationale designkonkurrencer i verden og har eksisteret siden 1955. Prisen er inddelt i tre kategorier: Product Design, Design Concept og Communi­cation Design.

Den anerkender hvert år de bedst designede produkter. I 2019 blev mere end 5.000 produkter fra tæt på 60 lande vurderet af en jury bestående af 40 internationale designere – heriblandt to danskere, David Andersen og Nils Toft. Juryens motto er “på jagt efter godt design og innovation.”

Red Dot er organiseret af Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland. Den 8. juli 2019 finder Red Dot Galla sted, hvor vindere får overrakt deres certifikater. Efterfølgende udstilles de vindende produkter på Red Dot Museum i Essen, som er det største museum for nutidigt design.

Hold dig opdateret - Tilmeld dig vores nyhedsbrev