X
Hvis du har et høretab har du større muligheder for at forblive uafhængig af andre, hvis du bruger høreapparater.
2018-03-06

Der kan være større risici ved et ubehandlet høretab end man tror.

Hvis du har et høretab har du større muligheder for at forblive uafhængig af andre, hvis du bruger høreapparater.

Mere end 466 millioner mennesker lever med en ubehandlet hørenedsættelse i henhold til World Health Organization (WHO). Men det er kun en tredjedel af de mennesker, som virkelig kunne få hjælp af at gå med høreapparater, der aktuelt har høreapparater. Og antallet af mennesker med hørenedsættelse vil stige, ikke kun fordi vi lever længere men også fordi flere personer er udsat for kraftig støj i hverdagen. En ubehandlet hørenedsættelse kan medføre forøget sundhedsrisiko på grund af hørenedsættelsen ligesom der kan være andre sundhedsrisici som f.eks. depression og demens.

Lige så gode chancer for at forblive uafhængige af andre personer

Neuropsykolog og epidemiolog Professor Hélène Amieva påviser, at personer tilpasset med høreapparater, har præcis de samme chancer for at forblive uafhængige af andre personer som personer med normal hørelse.

Bare det at gå med et korrekt indstillet høreapparat forbedrer personens sundhed og livskvalitet. Heldigvis er moderne høreapparater ikke længere så store og klodsede som tidligere, selv om mange stadig tror, det er tilfældet. Moderne høreapparater findes i flere typer lige fra de mindste i-øret høreapparater til små, diskrete bag-øret apparater. Høreapparaterne kan også sætte dig i stand til at kommunikere helt trådløst med dine nærmeste eller dine arbejdskollegaer samt streame musik og TV direkte til dine høreapparater.

Nye Signia høreapparater kan give dig en helt naturlig lydoplevelse

Det er nu muligt at få høreapparater der giver dig en helt naturlig lydoplevelse og gengive din egen stemme på en behagelig og naturlig måde. Det sker med en ny teknologi der kaldes Own Voice Processing (OVP™) eller på dansk Behandling af Egen Stemme.

De nyeste høreapparater kaldes Signia Pure Charge&Go og kombinerer den helt naturlige lydoplevelse med genopladelige batterier og direkte streaming af lyd som f.eks. telefonopkald, musik eller lyd fra TV til høreapparaterne. Pure Charge&Go kan oplades, mens du sover, så de er klar til brug hele dagen. Anbring dem blot i opladeren, og resten sker automatisk. Når du fjerner apparaterne fra opladeren, tændes de automatisk. Høreapparaterne oplades med en lille kompakt oplader, så du ikke skal håndtere små batterier. Det sparer også ressoucer, fordi batterierne ikke skal udskiftes hele tiden. myControl App gør det muligt at fjernbetjene apparaterne med din smartphone, og myHearing App forbinder dig med din høreklinik, når du har behov for det, så du kan klare mindre problemer med det samme eller få fjernjusteret dit høreapparat uden at besøge høreklinikken.

For at forøge accepten af høreapparater og mindske risikoen ved ubehandlede høretab har Signia mange forskellige høreapparater, der passer til dine behov. Hvis du vil læse mere, så klik her på www.signia.dk. Her kan du også finde en hurtig høretest samt et link til din nærmeste Signia Nx-høreklinik.