X
Idag er det International høredag og det er en god anledning til at se, hvordan vi udvikler, bygger og tester vores Signia høreapparater.
2017-03-03

Se, hvordan vi fremstiller vores verdensførende Signia høreapparater

Idag er det International høredag og det er en god anledning til at se, hvordan vi udvikler, bygger og tester vores Signia høreapparater.

Har du nogensinde undret dig over, hvordan høreapparater bliver fremstillet?

For at markere International Høredag den 3. marts, viser vi dig denne video, som giver et indblik i, hvordan vi udvikler, bygger og tester vores verdensførende Signia høreapparater. Vores små vidundere gør det muligt for folk med høretab at nyde, hvad de elsker, og høre livet fuldt ud.

 

Fra vores genopladelige Cellion-apparater, som giver op til to dage regelmæssigt brug på en enkelt opladning, til det super komfortable Silk, der sidder usynligt i øret. Signia fremstiller høreapparater i verdensklasse ud fra dine behov.
Med vores revolutionerende myHearing App letter vi desuden den første, ofte svære, prøvetid med dine nye høreapparater.

Hvis du spekulerer på, om din hørelse har det godt, kan det være en god ide at få den tjekket hos din lokale høreklinik. Jo tidligere du får bekræftet et eventuelt høretab, jo før du kan få hjælp til at genvinde din hørelse. Du kan også vælge at bruge vores online høretest – når og hvor det passer dig bedst.

Find den her: Høretest.

International Høredag er arrangeret af WHO og afholdes hvert år den 3. marts