X
header one

CROS Pure 312 Nx

En helt naturlig lytteoplevelse - hvis du er døv på det ene øre og ønsker direkte streaming.

Signias elegante nye CROS Pure 312 er den ideelle løsning, hvis du har en døvt eller næsten døvt øre på den ene side. Det lille, diskrete design giver dig den bedste lydkvalitet og en uovertruffen Bluetooth-forbindelse. Det giver dig en helt naturlig opfattelse af kvaliteten af din egen stemme.

CROS Pure 312 bruges som en CROS-løsning, hvis du har et døvt øre på den ene side og næsten normal hørelse på den anden side. CROS apparatet sender lyden over til dit bedre øre, så du undgår en “blind” vinkel for lyde fra dit døve øre.

Hvis du har et høretab på dit bedre øre, forstærkes lyden i Pure høreapparatet. Dette kaldes en BiCROS-løsning.

Takket være CROS Pure 312’s avancerede og automatiske lydbehandling er det ingen sag at forstå, hvad der bliver sagt i støjfyldte omgivelser som f.eks. til familiefester, ved møder eller konferencer.

Selv om CROS Pure 312 er et meget lille apparat, indeholder det automatiske funktioner, der understøtter direkte streaming af musik og telefonsamtaler til dit høreapparat. Det er også fuldt kompatibelt med Signias myControl App for bekvem fjernbetjening og andet.

Pure-312-Nx_pair_1248x700px

CROS Silk Nx

Den mest naturlige lyd for dig, der slet ikke kan høre på det ene øre.

Verdens mest diskrete løsning til dig, der slet ikke kan høre på det ene øre. Det nye CROS Silk modtager lyd på den side og sender den til et høreapparat på den anden side. Formålet er at reducere hovedets skyggevirkning, så du kan opfatte lyde fra begge sider i det funktionelle øre.

Du får en naturlig lytteoplevelse takket være CROS Silks lille design og fantastiske lydkvalitet – selv når du lytter til musik med over-ear-hovedtelefoner.

CROS Silk er klar til brug med det samme takket være de super bløde silikonepropper, Click Sleeves, der skjules i dine ører. Propperne skal blot klikkes på høreapparaterne, så er de klar til brug.

Og med Signias tounchControl App kan du diskret fjernbetjene dine høreapparater med nogle få tryk på din smartphone.

Silk-Nx_pistachio_1248x700px

CROS Nx produkter i korte træk

Loading...

CROS Pure 312 Nx FAQs

CROS Silk Nx FAQs