X

Individuelle høreværn

Der findes forskellige typer høreværn, som bruges til hvert sit område og arbejdssituation. Kontakt os endelig for vejledning om valg af høreværn og dæmpningsfilter, der passer præcist til din arbejdssituation eller  anvendelsesområde.

Alle vores høreværn fremstilles individuelt til den enkeltes ører efter et aftryk. Det sikrer perfekt pasform og en behagelig bære komfort, så høreværnet bruges så meget som muligt. Det giver en effektiv dæmpning, så hørelsen beskyttes så meget som muligt. Vi trækker på mere end 30 års erfaring med aftrykstagning og produktion af ørepropper og skaller til i-øret høreapparater i Danmark. Vores erfaring bruger vi hver dag til at designe og levere de bedste høreværn til dig.

Vi opbygger og designer hvert enkelt høreværn ud fra en computermodel af aftrykket, så høreværnet passer præcist og behageligt i øret. Høreværnet fremstilles typisk på en 3D laserprinter, så det er en nøjagtig kopi af aftrykket. Desuden anvender vi en helt ny produktionsproces, FlexFit, hvor høreværnet produceres med en varierende tykkelse, så de sidder behageligt i ørerne og kan absorbere tale- og mundbevægelser uden at dæmpningen ændres. Endelig bruger vi helt nye carbonfiltre med en meget effektiv dæmpning. Filtrene kan nemt udskiftes og rengøres.

image

SecureEar™

Den ideelle løsning til dig der går på jagt.

Læs mere
image

Musikerhøreværn

Lever du af at spille musik eller bruger du din fritid på det?

Læs mere
image

Industrihøreværn

Brug for skræddersyet dæmpning, der bevarer taleforståelsen bedst muligt?

Læs mere
image

Sovepropper

Med vores sovepropper kan uønsket lyde dæmpes væsentligt, så du kan få den søvn, der er vigtig for dig.

Læs mere
image

Svømmepropper

Med vores svømmepropper kan du nyde svømmeturen uden at få vand i ørerne.

Læs mere
image

Forhandlerliste

Her kan du se en liste over forhandlere af vores høreværn.

Læs mere
image

FAQ om musikerhøreværn

Spørgsmål & svar om musikerhøreværn

Læs mere

Download forhandlerliste her