Signia høreapparater

Lyt på dine egne betingelser

Der findes ikke to mennesker med de samme lyttebehov eller ønsker. Men én ting har vi alle til fælles: Vi er lykkelige for, at de kæmpestore beigefarvede høreapparater hører fortiden til. Nutidens modeller er bittesmå højteknologiske vidundere, der er så overraskende stilfulde, at det er helt okay, hvis nogen fanger et glimt af dem.

Vi tilbyder et stort udvalg af høreapparatløsninger og tilbehør, der tager højde for ethvert form for høretab. Din hørespecialist kan hjælpe dig med at finde det høreapparat, som passer bedst til dit behov.

Læs mere om vores nye høreapparater

image

Ace primax

Diskret, så godt som usynligt, ubesværet.

Læs mere
image

Pure 13 BT

Hørelse i verdensklasse med direkte tilslutning til iPhone og TV.

Læs mere
image

Pure primax

Elegant, behagelig, ubesværet.

Læs mere
image

Carat primax

Langvarig komfort og bekvemmelighed.

Læs mere
image

Cellion primax

Batteriløse høreapparater.

Læs mere
image

Silk primax

Vores næste skridt mod usynlighed

Læs mere
image

Motion primax

Elegant, nem at betjene, ubesværet.

Læs mere
image

Insio primax

Individuelt fremstillet, yderst diskret, ubesværet.

Læs mere

SpeechMaster - Enestående teknologi reducerer din lytteindsats

Det kan være svært at forstå, hvad der siges i højtaleren på togstationen, at lytte til en telefonsamtale med en dårlig forbindelse eller snakke med en ven til en fest, hvor mange andre mennesker taler samtidigt. Specielt i situationer, hvor der er mange og kraftige distraherende lyde, kan det kræve koncentration og energi at føre en samtale. Det kan være trættende at anstrenge sig for at høre, hvad der bliver sagt. For personer med nedsat hørelse kræver det ekstra kocentration og energi at forstå tale.

SpeechMaster: Tre nøgleteknologier til ubesværet hørelse

Lytteindsatsen reduceres, når taleforståelsen gøres tydeligere. SpeechMaster organiserer alle funktioner i de nye Signia høreapparater efter de lyde, du oplever i din hverdag.

Dette opnås ved at bruge tre vigtige funktioner samtidigt:
Støjdæmpning, retningsvirkning og forstærkning.

Fremhæver tale i enhver lyttesituation

SpeechMaster fremhæver tale, hver gang den bliver genkendt i lydbilledet. Det betyder, at du kan nyde ubesværet hørelse i enhver situation – hvad enten det er i stille omgivelser ved morgenbordet eller i meget larmende omgivelser som på en togstation.

Nedenfor ser du hvordan SpeechMaster automatisk ændrer indstillingerne i fire situationer, så du altid får fokus på det, du ønsker at høre. Det giver helt ubesværet hørelse og reducerer din lytteindsats.

 

primax-plattform_SpeechMaster-graphik_886x721px

Morgenmad: Støj ved morgenbordet.

Først på dagen nyder du morgenmaden med familien. Børnene er opstemte, og deres snak blandes med nyhederne fra radioen. De mest interessante artikler fra avisen kommenteres højlydt. Al denne distraherende støj gør det svært at fokusere på, hvad der bliver sagt – en krævende situation for dig, der går med høreapparater.

SpeechMaster: Ingen klirren, raslen eller knasen!
SpeechMaster sikrer, at du ikke går glip af noget: Den isolerer den ønskede taler og aktiverer samtidigt tale- og støjstyringen samt funktionen SoundSmoothing™ for at mindske klirren med tallerkner og kopper samt raslen med avisen. Det betyder, at du kan nyde ubesværet hørelse og forstå det, der er vigtigt. Det giver en ubesværet hørelse med god taleforståelse.

primax-situation-1_family-breakfast_950x600px

Togstationen: Støjen gør alt uforståeligt.

På vej til arbejde støder du ind i en kollega på togstationen, og I begynder at snakke sammen. Samtalen afbrydes af lyden af meddelelser fra højtaleren. Det er meget krævende at forstå tale i denne situation – specielt for dig, der går med høreapparater.

SpeechMaster: Holder samtalen i gang.
SpeechMaster fremhæver den ønskede taler. Tale- og støjstyringen samt funktionen Narrow Directionality gør det muligt for dig at fokusere på tale, der kommer forfra. SpeechMaster dæmper al anden tale samtidig med at den kraftigste taler forstærkes, så du kan føre en klar og afslappet samtale med din kollega. Det giver en ubesværet hørelse med god taleforståelse.

 

speechmaster_togstation_591x395

Flere personer taler: Bare det at høre er hårdt arbejde.

Du befinder dig et sted, hvor mange personer taler samtidigt. Der er et virvar af lyde med ringende telefoner og mange personer, der taler på en gang. For dig, der går med høreapparater er det en svær situation at føre samtaler i.

SpeechMaster: Giver en ren modtagelse.
Så snart personen ved siden af dig begynder at tale, hæver SpeechMaster automatisk talerens stemme i forhold til andres. Den aktiverer også tale-/ støjstyring samt funktionen SoundSmoothing™ for at undertrykke baggrundsstøj, som for eksempel ringende telefoner og klikkende tastaturer. Det giver en ubesværet hørelse med god taleforståelse.

 

primax-situation-4_office_950x600px

Udendørs: Svaret blæser i vinden.

Det er sent på eftermiddagen, og du sidder på en cafe på et travlt gadehjørne og nyder en cappuccino med vennerne. Brisen er kølig, og diskussionen ved nabobordet er højlydt. Baggrundsstøj samt vindens susen gør taleforståelse vanskelig for dig, der går med høreapparater.

SpeechMaster: Dæmper vindstøj.
SpeechMaster reducerer automatisk lyde og stemmer fra omgivelserne ved at fremhæve den nære samtale ved bordet. Samtidigt dæmpes den højlydte diskussion ved nabobordet med den automatiske retningsvirkning i høreapparaterne. SpeechMaster anvender også tale-/støjstyring samt eWindScreen™ binaural til at håndtere støjen fra trafikken og generende vindstøj. Alt dette giver dig mulighed for at slappe af og nyde selskabet. Det giver en ubesværet hørelse med god taleforståelse.

 

primax-situation-1_street-cafe_950x600px

Siemens høreapparater

Udforsk flere af vores produkter på vores BestSound Technology hjemmeside

Motion binax

Motion dig en enestående binaural lytteoplevelse, der giver dig mulighed for at forstå tale i vanskelige lyttesituationer.

Læs mere

Orion 2 BTE

Orion™ 2 er den perfekte partner: lader dig høre lyde på den måde, du foretrækker. Mere.

Læs mere

Carat binax

Carat™giver en fremragende binaural lytteoplevelse. Mere.

Læs mere

Pure binax

Trods sin lille størrelse giver det en fantastisk binaural lytteoplevelse, sofistikerede funktioner og et elegant design.

Læs mere

Orion 2 RIC

Orion™ 2 tilbyder mulighed for trådløs forbindelse og mulighed for fjernbetjening. Mere.

Læs mere

Nitro BTE

Nitro™ tilbyder superstyrke. Superforbindelse. Mere.

Læs mere

Orion 2 ITE

Fås i individuelt fremstillede størrelser der passer pefekt til dine ører

Læs mere

Nitro ITE

Nitro™ med sin kraftige forstærkning og avancerede funktioner hjælper dig med at høre tydeligere selv i vanskelige lyttesituationer. Mere.

Læs mere