X

StreamLine TV: Din TV-lyd i bedste HD-lydkvalitet

Dette nye tilbehør streamer i Dolby Digital lydkvalitet direkte til dine høreapparater.

Læs mere

Den nye myControl-app: Tag kontrol over din hørelse.

Den nye myControl-app er udviklet til Pure 13 BT høreapparater og giver en optimal individuel høreoplevelse, så du kan fokusere på det, der er vigtigt, uanset hvad du laver.

Læs mere

Se, hvordan vi fremstiller vores verdensførende Signia høreapparater

Idag er det International høredag og det er en god anledning til at se, hvordan vi udvikler, bygger og tester vores Signia høreapparater.

Læs mere

Et bredt udvalg af tilbehør til dit høreapparat

Uanset om du foretrækker, at fjernstyre dine indstillinger eller streame lyden direkte, så gør vores brede udvalg af praktisk, stilrent og brugervenligt tilbehør din hverdag mere enkel. Læs mere her!

Læs mere

I-øret høreapparater (ITE)

Ved du, hvilket høreapparat, der passer bedst til din hørenedsættelse? Lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg på et oplyst grundlag og i samarbejde med din høreapparatspecialist. Lær mere om ITE høreapparater og de fordele, de giver, i dette opslag.

Læs mere

Hvad er et BTE høreapparat?

I sidste uges opslag beskrev vi, hvad et RIC høreapparat er. I dag vil vi kaste et blik på bag-øret (BTE) høreapparat generelt.

Læs mere

Velkommen til lydens farver

Et helt nyt og spændende kapitel i vores firmas historie er begyndt. Vi er glade for at kunne præsentere vores nye brand, Signia

Læs mere