X

Vigtig information om udlevering af gratis høreapparatbatterier

Amgros og Danske Regioner har efter udbud fundet en ny leverandør af høreapparatbatterier for de næste fire år. Oticon er valgt som billigste leverandør, og batterier kan fra og med den 8. marts 2017 bestilles ved at ringe til Oticon på telefon 3917 7444 eller på deres hjemmeside www.oticon.dk/bestil-batterier/regionsbestilling.

Vi vil gerne takke for den tillid, der er udvist os gennem de sidste 4 år, hvor vi har stået for leveringen af høreapparatbatterier og forbrugsdele til høreapparater. Vores medarbejdere i Kundeservice Centret har hver dag siddet klar for at modtage bestillinger og give svar på de mange spørgsmål, der har været til batterier og høreapparater.

Bestilling af forbrugsdele

Vi vil selvfølgelig fortsat stå til rådighed for levering af forbrugsdele som f.eks. click domes, LifeTube lydslanger, LifeTip ørekupler og voksfiltre til Signia, Siemens og Rexton høreapparater.

Har du behov for disse dele, kan du som høreklinik eller kommunikationscenter ringe på telefon 6315 4005. Ved direkte kontakt fra borgere, kan der ringes direkte til Kundeservice Centret på telefon 6315 4000.

Hold dig orienteret

Hvis du er interesseret i løbende at holde dig orienteret om høreapparatbatterier, om de nyeste høreapparater og tilbud fra Signia, Siemens og Rexton høreapparater, kan du tilmelde dig modtagelse af vores nyhedsbrev.

Du kan altid læse mere om vores produkter her på hjemmesiden www.signia-pro.dk, så du er godt orienteret om de allernyeste høreapparater på det danske marked.

Tilmeld nyhedsbrev