X
header one

En revolution i præcis hørelse.

Signia høreapparater er nu blevet endnu bedre med  Bluetooth-forbindelse til iPhone. De nye Pure 13 BT primax-høreapparater giver ubesværet hørelse, der passer til din livsstil. Vær forbundet med verden, med dine venner og din familie – uanset om du slapper af eller er aktiv.

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px

Nyd livets sande lyd.

Uanset om du arbejder, shopper eller er på restaurant er det trættende at føre samtaler i støjende omgivelser. Selv for mennesker uden høretab.

Pure 13 BT giver dig ubesværet hørelse, der er bedre end normalt, i sådanne krævende situationer. Og sammen med myControl App, sikrer Pure 13 BT en optimal, individuel lytteoplevelse, så du kan fokusere på det, der er vigtigt, uanset hvad du laver.

 

Pure-13-BT-primax_pair_on-table_made-for-iPhone_950x500px
Pure-13-BT_connectivity_1800x600px

Fem fordele ved Bluetooth-forbindelsen til iPhone.

myControl_icon_motion-reader_768x400px

Bevægelsessensor

Høreapparaterne justerer indstillingerne ud fra bevægelsessensorerne i din iPhone, så du får helt optimal hørelse – selv når du bevæger dig. Det betyder, at dine høreapparater fra Signia tager hensyn til dit aktive liv!

myControl_icon_sound-exposure_768x400px

 Lydeksponering

Høreapparaterne hjælper dig med at passe på din hørelse ved at skabe en lydprofil over tid, baseret på de lydindtryk, som du oplever i din hverdag. Sammen med din hørespecialist kan høreapparaterne indstilles, så de altid har en indstilling, der passer præcist til dine behov og de omgivelser, du opholder dig i.

myControl_icon_music_768x400px

Musik

Lyt til din favoritmusik streamet direkte i dine høreapparater i en enestående lydkvalitet.

myControl_icon_phone-calls_768x400px

Telefonopkald

Lyt til dine opkald  fra din iPhone direkte i dine høreapparater.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px

StreamLine TV

Takket være StreamLine TV kan du nyde lyden fra dit fjernsyn direkte i dine Pure 13 BT-høreapparater. Du kan endda justere lydstyrken ved hjælp af myControl App.

 

Pure 13 BT i korte træk

Loading...

Sådan håndterer du Made for iPhone høreapparater

Tilbehør til høreapparater.

Tilpas høreapparaterne til dine lytteoplevelser.

Følg børnene til skole om morgenen, mød venner til frokost og se fjernsyn om aftenen. Hver dag er fuld af forskellige lyttesituationer og samtaler. Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne streame lyden direkte til dine høreapparater og diskret justere dine høreapparater?

Audio Streaming

myControl App. En god lytteoplevelse er lige blevet bedre.

Sammen med myControl App giver Pure 13 BT dig en hørelse, der er bedre end normalt, og som er skræddersyet til din individuelle livsstil. Appen gør mere end blot at give dig adgang til direkte streaming. Den sender også oplysninger til dine høreapparater for at sikre den bedst mulige hørelse, mens du er på farten. På den måde kan du slappe af og føle dig sikker.

 

Connected-Ear_couple-shopping_950px

Download myControl App

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

StreamLine TV

Takket være StreamLine TV, kan du nyde lyden fra dit fjernsyn direkte i dine Pure 13 BT-høreapparater. Du kan endda justere lydstyrken ved hjælp af myControl App.

Streamline-TV_Pure-13-BT_950px

Fjernbetjeninger

At følge børnene i skole om morgenen, mødes med vennerne i frokostpausen, se TV om aftenen; Hver dag er fuld af forskellige situationer og mange samtaler. Ville det ikke være dejligt, hvis lyden kunne blive streamet direkte ind i ørerne; hvis man diskret kunne justere sine høreapparater og nemt kunne oplade dem?

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret fjernbetjening: miniPocket

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

Væn dig til dine nye høreapparater så hurtigt som muligt.

Personlig justering, hele tiden, alle steder: myHearing App giver dig alle de støtteværktøjer, som du har behov for. Du kan følge særlige lytteøvelser, læse i brugsanvisningen og kontakte din høreklinik, lige når du har behov for det. Din høreklinik kan vejlede dig i, hvordan du bruger myHearing App.

 

Læs mere
Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_950x600px

Tinnitus?

primax-situation-20_woman-beach_950x600px

Her kan vi også hjælpe

Motion har forskellige tinnitus terapisignaler, så du kan finde præcis den lindring, der hjælper på din tinnitus. Sammen med din høreapparat specialist kan du finde den løsning, der passer bedst til dig.

 

Lær mere