X

De nye høreapparater fremhæver tale i enhver lyttesituation og arbejder helt automatisk for at give dig en naturlig lyd og let forbindelse til både din smartphone og dit TV.

Egenskaber

Teknologitrin

Audiologi 7Nx 5Nx 3Nx

 OVP™ (Own VoiceProcessing)

●●●●●

●●●●●

●●●●●

Signia Nx er den første og eneste platform med en rigtig løsning på problemet med egen stemme. Kun ved at kombinere hørbarhed og en naturlig egen stemme opnås brugerens accept ved tilpasningen.

3D Classifier

●●●●●

●●●● ●●●
Signia bruger 3D Situationsgenkendelse til at danne sig et flerdimensionalt billede af brugerens hoved, lydveje og omgivelser. Information om brugerens stemmeaktivitet, bevægelsesmønster og akustiske data bruges til at skræddersy høreapparatets indstillinger efter den enkelte bruger.

Naturlig lyd

●●●●● ●●●● ●●●
Signia Nx høreapparater har en klar og tydelig lyd baseret på en række forskellige egenskaber: HD Spatial (effektive retningsmikrofoner kombineret med bedste rumopfattelse); udvidet dynamikområde og frekvensområde; EchoShield; HD Music; binaural eWindScreen™; talefremhævelse og støjdæmpning samt feedback undertrykkelse.

Speech Quality

●●●●● ●●●● ●●●
Forbedret taleforståelse, specielt i støj.
Trådløs forbindelse

Direkte Streaming

●●●●●

●●●●●

●●●●●

Forbinder Signia høreapparater direkte til smartphones og TV.

Du tilpasser selv 

●●●●●

●●●●●

●●●●

Brugere af Signia Nx-høreapparater kan drage fordel af et omfattende udvalg af fjernbetjening og individuelle justeringsmuligheder via Signia App.
Fjernjustering lige ved hånden

TeleCare 

●●●●●

●●●●●

●●●●●

For en vellykket prøveperiode. Via Signia App kan Signia Nx-høreapparatbrugere kontakte deres høreapparatspecialist når som helst og få deres problemer løst med live-fjernstyring.


●●●●● = højeste teknologitrin