X

De nye høreapparater fremhæver tale i enhver lyttesituation og arbejder helt automatisk for at give dig en naturlig lyd og let forbindelse til både din smartphone og dit TV.

Egenskaber

Teknologitrin

Audiologi 7Nx 5Nx 3Nx

 OVP™ (Own VoiceProcessing)

●●●●●

●●●●●

●●●●●

Signia Nx er den første og eneste platform med en rigtig løsning på problemet med egen stemme. Kun ved at kombinere hørbarhed og en naturlig egen stemme opnås brugerens accept ved tilpasningen.

3D Classifier

●●●●●

●●●● ●●●
Signia bruger 3D Situationsgenkendelse til at danne sig et flerdimensionalt billede af brugerens hoved, lydveje og omgivelser. Information om brugerens stemmeaktivitet, bevægelsesmønster og akustiske data bruges til at skræddersy høreapparatets indstillinger efter den enkelte bruger.

Naturlig lyd

●●●●● ●●●● ●●●
Signia Nx høreapparater har en klar og tydelig lyd baseret på en række forskellige egenskaber: HD Spatial (effektive retningsmikrofoner kombineret med bedste rumopfattelse); udvidet dynamikområde og frekvensområde; EchoShield; HD Music; binaural eWindScreen™; talefremhævelse og støjdæmpning samt feedback undertrykkelse.

Speech Quality

●●●●● ●●●● ●●●
Forbedret taleforståelse, specielt i støj.
Trådløs forbindelse

Direkte Streaming

●●●●●

●●●●●

●●●●●

Forbinder Signia høreapparater direkte til smartphones og TV.

Du tilpasser selv 

●●●●●

●●●●●

●●●●

Brugere af Signia høreapparater kan med fordel bruge en lang række hjælpemidler, fjernbetjeninger samt individuelle justeringsmuligheder i myControl App.
Fjernjustering lige ved hånden

TeleCare 

●●●●●

●●●●●

●●●●●

myHearing App giver brugere af Signia Nx høreapparater fuld live fjernjustering, så tilpassere kan finjustere brugerens høreapparater i de lydsituationer, hvor apparaterne reelt bruges. Brugeren kan omgående give tilbagemelding på finjusteringen.


●●●●● = højeste teknologitrin