X
De mindste høreapparater med den mest naturlige lyd – brug dem med det samme.

De små, diskrete SilkTM høreapparater fra Signia sidder så ubemærket i dine ører, at man knap bemærker, at du går med høreapparaterne.

Som et af verdens mindste høreapparater er Signia Silk Nx klar til brug med det samme. De bløde og komfortable silikonepropper klikkes blot på spidsen af apparaterne, og så kan de anbringes i øret. At høre godt – og med fuld diskretion – har aldrig været nemmere.

 

Ultimativ diskretion

Det nye Silk Nx fra Signia er 20% mindre end de hidtidige Silk apparater, hvilket gør apparatet næsten usynligt i dine ører.

 

Klik, tilpas og afsted

Til forskel fra almindelige ITE-høreapparater skal du ikke vente på, at der tages aftryk og laves en individuel skal til elektronikken. Takket være de standardiserede silikonepropper kan høreklinikken tilpasse og indstille dem til dine personlige præferencer med det samme.

Klar farvemarkering

Farvemarkeringen hjælper dig med at sætte høreapparaterne rigtigt i. Blå indikerer, at apparatet er til venstre øre, mens rød er til højre øre.

Ultimativ diskretion

Perfekte til telefonsamtaler og musik

I modsætning til høreapparater, der sidder bag ørene, modtager mikrofonerne i Silk Nx lyden i øregangen. Ørets ydre form leder lyden ind i øregangen, og det betyder, at dine ører opfanger lyd som normalt. Du kan derfor foretage telefonsamtaler og lytte til musik, som du er vant til. Du kan endda bruge hovedtelefoner, der sidder uden på øret.

Silk Nx er så naturlige, at du næsten glemmer, at du går med høreapparater.

Silk Nx i korte træk

Loading...

Tilbehør til dine høreapparater

Download nu:
Signia App
Tilpas din lytteoplevelse
Lær mere

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

Click Sleeves

Fås i forskellige størrelser, der nemt tilpasser sig dit ørets form. De superbløde standard-silikonepropper klikker bare på høreapparaterne og sikrer en høj grad af komfort og sidder sikkert i øret.

 

 

Tinnitus?

Unikke terapier, der giver varig lindring.

Signia høreapparater er de eneste med indbygget Tinnitus Notch Therapy, der kan reducere tinnitus og kan også få den til helt at forsvinde.*

* Powers, L., dos Santos, G.M., & Jons, C. (2016, September). Notch Therapy: A new approach to tinnitus treatment. AudiologyOnline, Article 18365.

 

 

 

Læs mere

Silk Nx FAQs