X

En ny æra inden for bærbarhed

Styletto X forvandler det forældede billede af høreapparater til sofistikeret HEARWEAR™. Enkelt design, sofistikeret form, yndefulde linjer, raffineret pasform og en naturlig lytteoplevelse betyder, at du oplever forskellen, så snart du får dem på.

Prøv dem nu
Styletto X opfylder alle dine lyttebehov med sin revolutionerende Signia Xperience-chip, der giver klar lyd og bedste taleforståelse selv i støjende omgivelser¹.

Signia Xperience indeni
Hør det, der betyder noget for dig

Styletto X opfylder alle dine lyttebehov med sin revolutionerende Signia Xperience-chip, der giver klar lyd og bedste taleforståelse selv i støjende omgivelser¹.

Vores unikke akustik-/bevægelsessensorer gør det muligt for Styletto X at optimere din hørelse til enhver situation. 82% af brugerne siger, at Xperience-høreapparater giver den bedste taleforståelse på tværs af alle lyttesituationer¹. Så du kan høre det, der betyder noget, uanset om du løber udenfor, er i en travl butik eller restaurant eller slapper af med din familie og venner derhjemme.

¹Data på fil

Oplev Xperience

Trådløs oplader med alt det, du har brug for!

Opladning på farten

Den bærbare oplader i lommestørrelse er verdens første høreapparatoplader med Qi trådløs teknologi, der gør det muligt for dig blot at placere opladeren på en opladningsplade i stedet for at skulle tilslutte den til en stikkontakt. Uanset hvor du skal hen, følger Styletto X med dig. Opladeren giver forbløffende 3 dages* brug af høreapparaterne.

*Baseret på 19 timers brug pr. dag eller 16 timer inkl. 5 timers streaming om dagen.

Prøv Styletto X nu

Oplev Styletto X

Loading...
Download nu:
Signia App
Tilpas din lytteoplevelse
Lær mere

Styletto X FAQ