X
header one

Uanset om du vil ændre på indstillingerne med fjernbetjeningen, streame lyd direkte til høreapparaterne eller have kontrol over opladningen, så er vores produkter elegante, praktiske og nemme at bruge.

Audio Streaming

StreamLine TV

Programmeret til fantastisk lyd

Takket være StreamLine TV, kan du nyde lyden fra dit fjernsyn direkte i dine Pure 13 BT-høreapparater. Du kan endda justere lydstyrken ved hjælp af myControl App.

Streamline-TV_LED_green_1248x600px

StreamLine Mic

Håndfri telefonsamtaler, musik og mere i prima stereokvalitet

Den nye StreamLine Mic giver helt håndfri lydstreaming af telefonsamtaler og musik med en hvilken som helst Bluetooth smartphone. Den virker også som en fjernmikrofon.

Læs mere
StreamLine-Mic_tableview_1248x600px

easyTek: Teknologi, der er let at bruge.

At forvandle dine to høreapparater til en kvalitetshovedtelefon med stereo er nemt. Den smarte funktionsknap gør det let med ét tryk at tænde og slukke for easyTek, svare på et telefonopkald eller skifte audiokilder som for eksempel mp3-afspillere eller fjernsyn. Det er let og hurtigt at ændre på lydstyrken på dine høreapparater. Diodelysene giver dig vigtige oplysninger, for eksempel når det er tid til at oplade batteriet.

easyTek_connectivity_950x950px
easyTek gør det muligt at forbinde høreapparaterne til iPhones, iPads, Androidenheder og enhver telefon med Bluetooth.
primax-situation-12_man-easytek_950x950px

Tilbehør til easyTek

Følgende tilbehør kan bruges sammen med easyTek

TV-transmitter_front_768x400px

Forbindelsen til easyTek: TV Transmitter.

TV Transmitteren forbinder digitale TV-apparater samt til TV-apparater uden Bluetooth-funktion til easyTek. Således kan dine klienter streame lyd trådløst til sine høreapparater og nyde en god film.

 

 

Fjernbetjeninger

At følge børnene i skole om morgenen, mødes med vennerne i frokostpausen, se TV om aftenen; Hver dag er fuld af forskellige situationer og mange samtaler. Ville det ikke være dejligt, hvis lyden kunne blive streamet direkte ind i ørerne; hvis man diskret kunne justere sine høreapparater og nemt kunne oplade dem?

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

miniPocket_key_1248x600px
easyPocket_768x400px

Fjernbetjening: easyPocket.

Den elegante easyPocket™ med de store knapper og det letlæselige display gør det nemmere end nogensinde at indstille dine høreapparater.

Opladning

eCharger_768x400px

Oplader: eCharger.

eCharger genoplader de genopladelige batterier i dine høreapparater natten over, så du ikke behøver at bekymre dig om de små batterier. Desuden har eCharger en tørrefunktion, så fugt fjernes fra høreapparaterne.

Car-adapter_768x400px

Din eCharger bliver mobil: biladapter

Biladapteren er et ekstra tilbehør, som gør det muligt at oplade batterierne i dine høreapparater, mens du er undervejs.

Signia høreapparat batterier

Lang levetid og kraftfuld præstation gør disse batterier ideelle til enhver livsstil

Grundigt testet – påvist pålidelighed: Når du køber Signia, køber du et yderste kraftfuldt batteri til høreapparater. Det konstante spændingsniveau garanterer optimal præstationsevne i enhver lyttesituation og til ethvert høreapparat.

Egner sig til alle høreapparater

Signia batterierne til høreapparater findes i alle størrelser til ethvert høreapparat. På høreklinikken kan de hjælpe dig med at bestemme den rigtige batteristørrelse til dit høreapparat.

Signia-batteries_range_1800x700px

Dine høreapparater har behov for batterier, der er pålidelige, sikre, alsidige og yderst kraftfulde!

  • Signia batterier til høreapparater er af høj kvalitet med en lang levetid selv i kraftfulde apparater.
  • Signia batterier varer længe med et konstant spændingsniveau og hjælper derfor høreapparatet med at virke optimalt.
  • Signia batterier er pålidelige og sikre takket være de tredobbelt forseglede materialer af høj kvalitet som for eksempel rustfrit stål.
  • Signnia batterier er miljøvenlige, da de er 100 % uden kviksølv.

Signia batteriindpakning er let at håndtere, og beskytter dine batterier. Signia batteriindpakning opfylder alle dine behov.

  • Med den innovative leveringsskive er batterierne lette at tage ud, og der leveres kun et batteri ad gangen.
  • Maksimal produktbeskyttelse takket være de sikre forseglinger.
  • Sikker lukning af pakken med låsbar doseringsfane.
  • Klar farvekodning så din batteritype er let at genkende.
  • Miljøvenligt

Kraftfulde og pålidelige

Aktivering

Signia batterier til høreapparater aktiveres først, når beskyttelsesfanen fjernes. Beskyttelsesfanen må derfor først fjernes, ca. 5 minutter før batteriet sættes i høreapparatet.

Opbevaring

Opbevar batterierne ved stuetemperatur. Den ideelle temperatur er mellem 10 og 30 °C (60 og 75 °F).

Bortskaffelse

Et afladt batteri må aldrig efterlades i høreapparatet længere end nødvendigt. Sørg for at bortskaffe batterierne på en miljøvenlig måde.

Beskyttelse

Lad aldrig batterierne komme i kontakt med metalgenstande under opbevaringen, da dette aflader dem. Opbevar batterierne i den medfølgende emballage.