X

Uanset om du vil ændre på indstillingerne med fjernbetjeningen, streame lyd direkte til høreapparaterne eller have kontrol over opladningen, så er vores produkter elegante, praktiske og nemme at bruge.

Download nu:
Signia App
Tilpas din lytteoplevelse
Lær mere

Audio Streaming

StreamLine TV

Programmeret til fantastisk lyd

Takket være StreamLine TV, kan du nyde lyden fra dit fjernsyn direkte i dine høreapparater. Du kan endda justere lydstyrken ved hjælp af Signia App.

Læs mere

StreamLine Mic

Håndfri telefonsamtaler, musik og mere i prima stereokvalitet

Den nye StreamLine Mic giver helt håndfri lydstreaming af telefonsamtaler og musik med en hvilken som helst Bluetooth smartphone. Den virker også som en fjernmikrofon.

Læs mere

Fjernbetjeninger

At følge børnene i skole om morgenen, mødes med vennerne i frokostpausen, se TV om aftenen; Hver dag er fuld af forskellige situationer og mange samtaler. Ville det ikke være dejligt, hvis lyden kunne blive streamet direkte ind i ørerne; hvis man diskret kunne justere sine høreapparater og nemt kunne oplade dem?

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

Opladning

Ny induktiv oplader

Nem opladning

Den nye induktive oplader genoplader dine høreapparater, så du ikke skal bekymre dig om batterier.

Laderen giver mulighed for hurtigladning, tørrefunktion og har LED-lys for statusinformation.

Den nye induktive lader er kompatibel med litium-ion-høreapparater.

 

Styletto Connect-oplader

Friheden til et liv på farten

Opladeren er udført i et elegant, kompakt design og er lige til at have med i bukselommen, når du er på farten. Status-LED’er giver nem oversigt over lade- og batteristatus.

Det integrerede batteri i opladeren sørger for fire dages brug* uden tilslutning til en strømkilde, og kun 30 minutters opladning giver fem timers brug − så du kan leve det liv, du vil − når du vil.

* Baseret på 16 timers daglig brug. 

Signia høreapparat batterier

Lang levetid og kraftfuld præstation gør disse batterier ideelle til enhver livsstil

Grundigt testet – påvist pålidelighed: Når du køber Signia, køber du et yderste kraftfuldt batteri til høreapparater. Det konstante spændingsniveau garanterer optimal præstationsevne i enhver lyttesituation og til ethvert høreapparat.

Egner sig til alle høreapparater

Signia batterierne til høreapparater findes i alle størrelser til ethvert høreapparat. På høreklinikken kan de hjælpe dig med at bestemme den rigtige batteristørrelse til dit høreapparat.

Signia batterierne til høreapparater findes i alle størrelser til ethvert høreapparat. På høreklinikken kan de hjælpe dig med at bestemme den rigtige batteristørrelse til dit høreapparat.

Dine høreapparater har behov for batterier, der er pålidelige, sikre, alsidige og yderst kraftfulde!

  • Signia batterier til høreapparater er af høj kvalitet med en lang levetid selv i kraftfulde apparater.
  • Signia batterier varer længe med et konstant spændingsniveau og hjælper derfor høreapparatet med at virke optimalt.
  • Signia batterier er pålidelige og sikre takket være de tredobbelt forseglede materialer af høj kvalitet som for eksempel rustfrit stål.
  • Signnia batterier er miljøvenlige, da de er 100 % uden kviksølv.

Signia batteriindpakning er let at håndtere, og beskytter dine batterier. Signia batteriindpakning opfylder alle dine behov.

  • Med den innovative leveringsskive er batterierne lette at tage ud, og der leveres kun et batteri ad gangen.
  • Maksimal produktbeskyttelse takket være de sikre forseglinger.
  • Sikker lukning af pakken med låsbar doseringsfane.
  • Klar farvekodning så din batteritype er let at genkende.
  • Miljøvenligt

Kraftfulde og pålidelige

Aktivering

Signia batterier til høreapparater aktiveres først, når beskyttelsesfanen fjernes. Beskyttelsesfanen må derfor først fjernes, ca. 5 minutter før batteriet sættes i høreapparatet.

Opbevaring

Opbevar batterierne ved stuetemperatur. Den ideelle temperatur er mellem 10 og 30 °C (60 og 75 °F).

Bortskaffelse

Et afladt batteri må aldrig efterlades i høreapparatet længere end nødvendigt. Sørg for at bortskaffe batterierne på en miljøvenlig måde.

Beskyttelse

Lad aldrig batterierne komme i kontakt med metalgenstande under opbevaringen, da dette aflader dem. Opbevar batterierne i den medfølgende emballage.