X

Betingelser for modtagelse af nyhedsbrev fra Sivantos/Signia hearing

Ved oprettelse af et e-mail-abonnement hos os accepteres det, at vi udsender nyhedsbreve til den opgivne e-mailadresse. I nyhedsbrevene deler vi vores viden med dig. Indholdet kan være cases, tips og tricks til brugen af dine Signia høreapparater samt information om de nyeste høreapparater samt tilbehør og apps. Servicen er elektronisk baseret, hvilket betyder, at du som medlem får information på e-mail. Medlemsskabet er gratis og kan til enhver tid annulleres.

Indsamling af data

Du giver samtykke til, at Sivantos A/S registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server.

Afmelding af e-mail abonnement

Du kan til enhver tid afmelde modtagelse af vores nyhedsbreve ved at afmelde dit e-mail-abonnement, og alle oplysningerne forbundet til e-mail-abonnementet slettes. Afmeldingen kan foretages direkte fra de udsendte nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger. Du har til enhver tid mulighed for at få at vide, hvad vi har registreret om dig (Indsigtsret).

Læs mere på www.datatilsynet.dk

Sivantos følger markedsføringsloven – herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Adresse:

Sivantos A/S
Ove Gjeddes Vej 9
5220 Odense

Telefon: +45 63 15 40 00
info.dk@sivantos.com